Ready for the future!

Renault Trucks draagt bij aan duurzaam ondernemen met de introductie van haar 100% elektrische range. Het eerste model, de Renault Trucks Master Z.E., is in 2018 geintroduceerd. Sinds dit jaar is het aanbod elektrische distributie voertuigen uitgebreid met de D en D Wide. Renault Trucks is hierdoor de ideale partner voor iedere ambitieuze en duurzame ondernemer. 

Schrijf u in voor de Renault Trucks Z.E. nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van Zero Emissie.

 

Duurzaam ondernemen

Futureproof ondernemen is duurzaam ondernemen. De luchtkwaliteit verbeteren, klimaatverandering tegengaan en fundamenteel bijdragen aan het verminderen van geluidsoverlast. Zero-emissie voertuigen zijn de toekomst voor ambitieuze ondernemers en opdrachtgevers die leveringen in  (binnen)stedelijke milieuzones verzorgen. In de milieuzone ben je alleen welkom met een voertuig wanneer deze voldoet aan de gestelde emissienorm. Veel steden hebben als gezamenlijk doel om in 2025 zoveel mogelijk emissievrije stadsdistributie te realiseren.

De voordelen van elektrisch rijden

 

Alle voordelen van de 100% elektrische Renault Trucks Master in een korte, overzichtelijke video.

Ontdek waarom ook u moet overschakelen naar een zero-emissie bedrijfswagen van Renault Trucks.

De Cube: de intelligente laadstroomoplossing

Om een laadstroomoplossing aan te bieden in verschillende modaliteiten en u tegelijkertijd te ontzorgen bieden we u samen met 1st in Charge De Cube aan. Een intelligent laadsysteem voor elektrische auto’s waarbij een oneindig aantal Cube’s op één intern embedded energiedistributiesysteem kunnen worden aangesloten. Voordeel is dat de energiebehoefte verdeeld wordt naar behoefte waardoor het stroomverbruik laag en efficiënt is.

Download de leaflet (PDF)

Meer informatie over De Cube

Overheidssubsidies

Sommige Nederlandse provinciale- en gemeentelijke overheden geven subsidies op elektrische voertuigen en laadpunten. Om te weten wat uw subsidiemogelijkheden als ondernemer zijn dient u zelf navraag te doen bij uw eigen gemeente.

 

Investeren is aantrekkelijk voor ondernemers

In het eerste jaar is de milieu-investeringsaftrek (MIA) van maar liefst 36% van toepassing op uw investering. Dit geldt voor zowel het laadpunt, als de installatie en oplaadkabels. Via de willekeurige afschrijving milieuinvesteringen (VAMIL) kunt u zelf bepalen wanneer en hoe snel u de investering afschrijft. Ook kunt u profiteren van de kleinschaligheidsinvesteringsafstrek (KIA) van 28% op het laadstation.

Het laatste nieuws van Renault Trucks

01 Dec 2020 Nieuws Distributie Master Z.E.

RENAULT TRUCKS BREIDT VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE UIT

Om transportbedrijven beter en sneller van dienst te kunnen zijn in de overstap naar schone energie, breidt Renault Trucks de 100% elektrische range uit. Er is een ruimere keuze aan accu's voor middelzware elektrische voertuigen.

Lees meer

ALTIJD DICHTBIJ, 46 VESTIGINGEN

bekijk Dealers