Zorgeloos ondernemen met de lichte bedrijfswagens van Renault Trucks

DE RENAULT TRUCKS MASTER IS NU VERKRIJGBAAR INCLUSIEF 3 JAAR ONDERHOUD & APK!*   Master 3 jaar onderhoud


Naast zware trucks levert Renault Trucks ook lichte bedrijfswagens. Door onze ervaring met zware bedrijfswagens kunt u bij Renault Trucks niet alleen terecht voor meer 'standaard' bestelwagens, maar ook voor specifiek maatwerk in opbouw voor allerlei soorten werkzaamheden, zoals pakket- en koeriersdiensten, retail, landscaping, installatietechniek en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur (koeltransport).

Ervaar bij aanschaf van een nieuwe Renault Trucks Master wat zorgeloos ondernemen is. Met onze unieke Renault Trucks Master-actie is de aanschafprijs inclusief onderhoudsbeurten gedurende de eerste 3 jaar en ook de eerste verplichte APK is inbegrepen.

Op deze manier maakt u als klant kennis met het professionele Renault Trucks-team dat bij uw lokale dealer klaarstaat.
Maak gebruik van de uitgebreide expertise en kies uit het uitgebreide gamma Renault Trucks Masters.
Voor iedere specifieke toepassing de beste oplossing en uitvoeringsmogelijkheden op maat.

De solide basis voor zorgeloos ondernemen!

* Aanbod is geldig op alle Master-modellen gekocht vanaf 1 november 2020

Renault Trucks Master

De Renault Trucks Master is de bedrijfswagen van Renault Trucks. Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, motoren van 110 tot 170 pk en tal van mogelijkheden voor speciale opbouw en maatwerk, speelt de Master perfect in op de eisen van klanten in diverse sectoren. Zo is de Master bij uitstek geschikt voor vervoerders in de pakket- en koeriersdiensten, retail, landscaping, installatietechniek, en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur (koeltransport).

Opbouwmogelijkheden

Doordat de Master beschikt over een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro 6 Heavy Duty) is hij ook geschikt voor zware carrosserieopbouw zoals een hoogwerker. Renault Trucks levert bovendien complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak, platformcabine of kipper.

2 jaar garantie op originele onderdelen

U ontvangt van ons standaard 2 jaar garantie op originele Renault Trucks-onderdelen die u bij officiële Renault Trucks-dealers laat monteren. De garantie dekt reparatie of vervanging van onderdelen. Zelfs van daaropvolgende technische gevolgschade.

Uitgebreid, professioneel dealernetwerk

Door onze ervaring met zowel lichte als zware bedrijfswagens, kan ons uitgebreide dealernetwerk u de allerbeste service bieden. Zo hanteren onze officiële Renault Trucks-dealers ruimere openingstijden dan personenwagendealers, bieden ze 24/7 service en beschikken ze over al het benodigde materieel om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Dat betekent one-stop-shopping en dus een maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens.

Ervaar de voordelen zelf

Wilt u de Master graag eens vrijblijvend proberen?

Vraag een proefrit met de Renault Master aan

Bent u op zoek naar een gesloten bestelwagen?

Bekijk het online aanbod

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen met speciale opbouw?

Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde dealer